De-ComfortZone-Bilthoven-Utrecht-Logo.png

U kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons.

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB te Bilthoven
Gebouw 60, 2e verdieping Unit 67

Image Alt
Tarieven
  /  Tarieven

Onze tarieven voor behandelingen bij De Comfortzone,
gevestigd aan de Prof. Bronkhorstlaan 10 in Bilthoven.

Individuele therapie

Duur 60 minuten
Tarief: € 102,-

Relatietherapie

Duur 90 minuten
Tarief: € 160,- (ex btw)

Voor therapiesessies na 18:00 geldt er een extra toeslag van € 30,- per uur (ex btw). Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars (zie hieronder voor meer tekst en uitleg).

Coaching (Zakelijk)

Duur 60 minuten
Tarief: 150,- (ex btw)

De Behandelingen

Een sessie duurt (tenzij anders aangegeven) 60 minuten waarin in de laatste 10 minuten gebruik wordt gemaakt voor verslaglegging en het maken van een vervolgafspraak. In de praktijk blijkt dat de beste resultaten behaald worden als je een commitment aangaat van een traject. Bij heldere en duidelijke doelstelling zijn vrijwel tussen de 8-12 sessies genoeg om de gewenste resultaten te behalen.

Therapie en behandeling bij De Comfortzone wordt door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze valt onder de alternatieve zorg. Vraag bij je eigen zorgverzekeraar wat jij vergoedt krijgt.

Voor relatietherapie nemen wij 90 minuten de tijd en hanteren wij een tarief van €150,- (ex btw) per sessie. Let op! Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Het is eventueel een optie om als ondernemer de therapie als kosten voor de zaak mee te nemen of door de eigen werkgever te laten vergoeden. Neem voor meer informatie contact op met je werkgever.  

Als Psychosociaal Therapeut heb ik ervoor gekozen om geen contracten te sluiten met zorgverzekeraars, dat betekent dat je geen verwijzing nodig hebt van je eigen huisarts en geen eigen risico van € 385,- betaalt.

Afwezigheid

Indien u zich onverhoopt moet afmelden meldt dit minstens 48 uur van te voren via de mail of per sms. Binnen 24 uur of bij geen afmelding, breng ik 80 procent van de kosten in rekening.