De-ComfortZone-Bilthoven-Utrecht-Logo.png

U kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons.

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB te Bilthoven
Gebouw 60, 2e verdieping Unit 67

Image Alt
Tarieven
  /  Tarieven

Tarieven

Bij De Comfortzone bieden we professionele begeleiding en ondersteuning om jouw welzijn te bevorderen. Onze sessies zijn gericht op individuele therapie, relatietherapie, coaching, online therapie en blended therapie: een combinatie van traditionele face-to-face behandelingen, online hulpverlening en opdrachten die je zelf vanuit huis kunt doen.

Een sessie duurt in totaal 45 minuten, waarvan 15 minuten worden besteed aan een aparte verslaglegging.  Vergoedingen kunnen gedeeltelijk worden gedekt door bepaalde zorgverzekeraars via hun aanvullende verzekeringen. Deze vergoeding valt onder alternatieve zorg. Een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen die vergoedingen verstrekken, is te vinden in de lijst van Zorgverzekeraars.

De Behandelingen

Een sessie duurt (tenzij anders aangegeven) 50 minuten waarin in de laatste 5 minuten gebruik wordt gemaakt voor het maken van een vervolgafspraak. In de praktijk blijkt dat de beste resultaten behaald worden als je een commitment aangaat van een traject. Bij heldere en duidelijke doelstelling zijn vrijwel tussen de 8-12 sessies genoeg om de gewenste resultaten te behalen.

Therapie en behandeling bij De Comfortzone wordt door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze valt onder de alternatieve zorg. Vraag bij je eigen zorgverzekeraar wat jij vergoedt krijgt.

Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Het is eventueel een optie om als ondernemer de therapie of door de eigen werkgever te laten vergoeden. Neem voor meer informatie contact op met je werkgever.  

Als Psychosociaal Therapeut heb ik ervoor gekozen om geen contracten te sluiten met zorgverzekeraars, dat betekent dat je geen verwijzing nodig hebt van je eigen huisarts en geen eigen risico van € 385,- betaalt.

Als je reeds een relevante diagnose hebt, kan je behandeling ook in aanmerking komen voor vergoeding vanuit je basisverzekering. Dit is voornamelijk het geval als jouw hulpvraag past binnen de richtlijnen van de basisGGZ. Een doorverwijzing van je huisarts is hierbij noodzakelijk. Bij De Comfortzone hebben we een samenwerking met psychologenpraktijk De Fontein een BIG- geregistreerde klinisch psycholoog.

Omdat de voorwaarden per zorgverzekeraar verschillen, raden we je aan om bij je zorgverzekeraar te informeren naar de specifieke mogelijkheden voor vergoeding.

Om je behandeling op te starten en de nodige stappen te nemen voor een mogelijke vergoeding, kun je je bij ons aanmelden. Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij De Comfortzone.

Vrijblijvende kennismaking

Maximaal duur 20 minuten
Tarief: GRATIS

(indien niet 48 uur van tevoren wordt afgebeld worden er kosten in rekening gebracht van € 60,-)

Therapie & Coaching (particulier)

Duur 50 minuten

Tarief: € 102,-

 

Coaching (ZZP’ers) aftrekbaar

Duur 50 minuten
Tarief: 102,- (excl. btw)

Relatietherapie tarieven

Duur 75 minuten

Tarief: € 165,- (excl. btw)*

 

*Tarieven na 17:30 geldt een toeslag van €30,- per uur (excl. btw).

Houd er rekening mee dat relatietherapie niet vergoed wordt door zorgverzekeraars.

In de praktijk blijkt dat de beste resultaten behaald worden als je een commitment aangaat van een traject. Bij heldere en duidelijke doelstelling zijn vrijwel tussen de 8-12 sessies genoeg om de gewenste resultaten te behalen.

Blended Therapie

Duur 

Tarief: € 

Maandtarief toegang tot online module: € 

Laatste sessie

Duur: 50 min

Tarief: 

Afwezigheid

Indien u zich onverhoopt moet afmelden meldt dit minstens 48 uur van te voren via de mail of per sms. Binnen 24 uur of bij geen afmelding, breng ik 80 procent van de kosten in rekening.