De-ComfortZone-Bilthoven-Utrecht-Logo.png

U kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons.

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB te Bilthoven
Gebouw 60, 2e verdieping Unit 67

Image Alt
Online Therapie
  /  Online Therapie

Bij De Comfortzone hebben we de mogelijkheid voor zowel online therapieprogramma’s als blended care. Deze programma’s zijn zorgvuldig opgebouwd uit verschillende stappen, waarmee je gericht aan je specifieke hulpvraag kunt werken. Deze stappen worden ondersteund door begeleidende video’s, opdrachten, praktijkvoorbeelden en aanvullende informatie over relevante onderwerpen.

Onze online therapieprogramma’s zijn ontworpen door een deskundig team. Zij werken nauw samen met experts en ervaringsdeskundigen om de best mogelijke hulp te bieden.

Er zijn diverse vormen van online behandeling beschikbaar. Je kunt kiezen voor therapie via beeldbellen, waardoor je zelfs EMDR en creatieve therapie op afstand kunt ervaren. Daarnaast zijn er ook gestructureerde online behandelprogramma’s beschikbaar rondom specifieke thema’s (zoals angst, paniek, depressie etc.) of gebaseerd op een bepaald therapiemodel (zoals ACT, CGT, mindfulness etc.). Ook zijn er speciale programma’s gericht op jongeren tussen de 12 en 16 jaar die kampen met faalangst. Dit zorgvuldig ontworpen programma helpt hen om hun angsten te begrijpen en effectieve strategieën te ontwikkelen om ermee om te gaan. (we kunnen beeldbellen als extra therapievorm benoemen)

Een unieke aanpak die wij bieden is ‘blended behandelen’. Dit combineert online modules met face-to-face sessies (eventueel via beeldbellen), afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Ik begeleid je tijdens het gehele proces, bekijk je opdrachten en geef waar nodig feedback. Na afloop van het programma vindt er een evaluatiegesprek plaats bij De Comfortzone. Indien nodig, is het ook mogelijk om individuele therapie te volgen binnen onze praktijk.

 

In samenwerking met Therapieland kunnen we een breed scala aan online behandelprogramma’s aanbieden. Je kunt hier een overzicht vinden van alle programma’s die we in samenwerking met hen bieden.