De-ComfortZone-Bilthoven-Utrecht-Logo.png

U kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons.

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB te Bilthoven
Gebouw 60, 2e verdieping Unit 67

Image Alt
Individuele therapie
  /  Individuele therapie

Psychologische Behandelmethoden bij De Comfortzone

Introductie tot Psychologische Problemen

Widad Diouri is een professional die mensen helpt om psychologische, emotionele en sociale problemen te begrijpen, te behandelen en te overwinnen. Deze problemen kunnen variëren van alledaagse stress en spanning tot ernstige mentale gezondheidsproblemen.

Diversiteit in behandelmethoden

Widad gebruikt verschillende behandelmethoden, afhankelijk van de specifieke behoeften van de cliënt.

Specifieke therapieën en hun doeleinden.

Deze kunnen onder meer gesprekstherapie, cognitieve gedragstherapie, emotiegerichte therapie, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) om symptomen van posttraumatische stressstoornis (PTSS) en andere psychologische aandoeningen te behandelen. Ook bieden wij aan om de cliënt te helpen meer inzicht te krijgen in hun problemen en hoe deze kunnen worden behandeld.

Samenwerking met de cliënt

Widad Diouri werkt nauw samen met de cliënt om hun persoonlijke doelen en behoeften te begrijpen en hen te helpen bij het ontwikkelen van coping-strategieën en vaardigheden om hun problemen te overwinnen en te herstellen.

De veilige omgeving van De Comfortzone

Kortom, De Comfortzone biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor mensen om hun problemen te bespreken en te behandelen, zodat ze beter kunnen functioneren in hun dagelijks leven en hun welzijn kunnen verbeteren.

Een aanvulling op behandelmethoden

Naast therapeutische diensten biedt Widad ook coaching aan voor diegenen die op zoek zijn naar persoonlijke groei, doelbepaling en effectieve coping-strategieën

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er tijdens een individuele therapiesessie?

Tijdens een therapiesessie krijg je de kans om te praten over je gevoelens, gedachten en gedrag. Widad zal naar je luisteren en vragen stellen om je te helpen je problemen beter te begrijpen. Samen zullen jullie werken aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en strategieën om beter om te gaan met stressvolle situaties en om je mentale gezondheid te verbeteren.

 

Hoe lang duurt Individuele therapie?

De duur van de therapie kan variëren afhankelijk van de behoeften van de persoon en de ernst van hun problemen. Het kan enkele weken tot enkele maanden duren, en soms zelfs langer.

 

Wat kan ik verwachten tijdens een sessie therapie?

Tijdens een sessie zal ik met u praten over uw problemen, zorgen en emoties. We zullen vragen stellen om meer inzicht te krijgen in uw situatie en u helpen bij het vinden van manieren om uw problemen op te lossen en uw welzijn te verbeteren.

 

Moet ik praten over mijn persoonlijke leven tijdens de sessies?

U hoeft niet te praten over iets waar u zich niet prettig bij voelt. Het is echter belangrijk om open en eerlijk te zijn over uw problemen en emoties, zodat de therapeut u beter kan begrijpen en u kan helpen.

 

Is Individuele therapie geschikt voor iedereen?

Individuele therapie kan nuttig zijn voor mensen met een breed scala aan problemen en uitdagingen, zoals angst, depressie, relatieproblemen, stress en trauma.Individuele therapie kan nuttig zijn voor mensen met een breed scala aan problemen en uitdagingen, zoals angst, depressie, relatieproblemen, stress en trauma.”

“Voel je je overweldigd door je problemen en heb je het gevoel dat je er alleen niet uitkomt? Neem dan nu contact met ons op voor een telefonische kennismaking of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Samen kunnen we werken aan het verbeteren van je mentale gezondheid en het vinden van manieren om met je problemen om te gaan.