De-ComfortZone-Bilthoven-Utrecht-Logo.png

U kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons.

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB te Bilthoven
Gebouw 60, 2e verdieping Unit 67

Image Alt
Contact
  /  Contact

Aanmelden

Welkom bij De Comfortzone, zonder wachtlijst! Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare therapeut die je snel kan helpen met je klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het wachten op een afspraak vervelend kan zijn en daarom hebben wij geen wachtlijst. Dit betekent dat je bij ons snel terecht kunt voor een eerste intakegesprek.

Onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van diverse klachten, zoals angststoornissen, depressie, trauma’s en relatieproblemen. Wij maken gebruik van bewezen behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het vinden van oplossingen die bij jou passen.

Bij ons krijg je een warm welkom en een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn en je verhaal kunt delen. We nemen de tijd om naar je te luisteren en samen met jou stellen we een behandelplan op dat aansluit bij jouw behoeften. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en bieden daarom behandelingen op maat.

Onze praktijk is gevestigd in Bilthoven en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Onze tarieven zijn transparant en we werken niet met lange behandeltrajecten.

Wil je meer weten over onze aanpak of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 064197630 of info@decomfortzone.nl. Wij helpen je graag verder!

Je kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons.

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met Widad Diouri via 0641976430 of stuur een e-mail naar: info@decomfortzone.nl. In ons eerste contact moment bespreken we kort de hulpvraag en kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek. 

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB te Bilthoven

Gebouw 60, 2e verdieping
Unit 67

Wil je meer inzicht in negatieve gedachten en gevoelens? Download ons gratis e-book “De Comfortzone” voor waardevolle tips!

eBook Download

Download PDF

Send download link to:

Telefoonnummer:
Email:

info@decomfortzone.nl

Intake-gesprek
  Lotte
  Lotte
  Vanwege vervelende ervaringen tijdens mijn bevalling ben ik voor EMDR bij Widad gekomen. Al na een paar sessies merkte ik dat het nare gevoel vervaagde en ik anders op de bevalling terugkijk. De herinneringen zijn er nog steeds maar het heeft een minder emotionele lading gekregen. Widad stelt de juiste vragen en je voelt je door haar echt begrepen, wat ik vooral in deze situatie enorm fijn vond!
  Laaribi Elektra
  Laaribi Elektra
  Een super psycholoog! Ik heb al verschillen therapieën gehad, maar nergens het gevoel gehad dat men mij echt begreep. Behalve dat ik mij hier begrepen voel, krijg ik ook tips en adviezen mee waar ik ook stappen maak naar een betere versie van mijzelf.
  Lady G
  Lady G
  Zeer goede traumatherapie. Liep al meer dan 40 jaar met een pittig trauma. Na therapie bij Widad speelt het amper een rol meer in mijn leven. Widad is empathisch, maar kan ook goed grenzen aangeven of sturend zijn als het nodig is. Lokatie en omgeving zijn ook mooi.
  Roderick
  Roderick
  Ben zeer tevreden. Widad is professioneel, open, en toegankelijk. Ze vraagt met regelmaat door om tot de kern te komen. Daardoor ontstaan er fijne en echte gesprekken.
  Flore Valk
  Flore Valk
  Widad laat tijdens de sessies zien dat ook zij maar gewoon mens is. Erg fijn want dit werkt drempelverlagend om je pijnpunten te willen blootleggen.
  Widad is verder heel open, goed luisterend oor en denkt goed met me mee.
  We zijn nog niet zo lang bezig, maar ik heb veel vertrouwen in haar aanpak.
  Eef
  Eef
  Hele fijne,duidelijke en goede therapie.Pakt dingen echt bij de kern aan en draait er niet om heen.Weet waar ze over praat en geeft de juiste tools om mee aan de slag te gaan.
  Abdul F
  Abdul F
  Geweldige hulp. Widad is een professionele Psycholoog die weet op een persoonlijk niveau te relaten en doet meer dan verwacht. Pakt het onorthodox aan, is eerst je vriend voordat ze je psycholoog is. Zij heeft aanleg voor wat zij doet en geniet ervan. Ga er heen als je meer zoekt dan een psycholoog of therapeut.
  Sarina Zeraat
  Sarina Zeraat
  Prachtige mens! Er word heel goed naar mij geluisterd en krijg heelveel positive energie!
  Josh Jansen
  Josh Jansen
  Wat ik erg prettig vond is dat ik helemaal mezelf kon zijn. Ik kreeg de ruimte om op mijn tempo rustig te vertellen waar ik tegen aan loop en duidelijke handvaten gekregen om hiermee te dealen.
  Martin Wesdorp
  Martin Wesdorp
  Ik heb hele goede ervaringen met de Comfortzone, ben zeer goed geholpen. Kan het ten zeerste aanbevelen.