De-ComfortZone-Bilthoven-Utrecht-Logo.png

U kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons.

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB te Bilthoven
Gebouw 60, 2e verdieping Unit 67

Image Alt
Contact
  /  Contact

Welkom bij De Comfortzone, zonder wachtlijst! Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare therapeut die je snel kan helpen met je klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het wachten op een afspraak vervelend kan zijn en daarom hebben wij geen wachtlijst. Dit betekent dat je bij ons snel terecht kunt voor een eerste intakegesprek.

Onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van diverse klachten, zoals angststoornissen, depressie, trauma’s en relatieproblemen. Wij maken gebruik van bewezen behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het vinden van oplossingen die bij jou passen.

Bij ons krijg je een warm welkom en een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn en je verhaal kunt delen. We nemen de tijd om naar je te luisteren en samen met jou stellen we een behandelplan op dat aansluit bij jouw behoeften. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en bieden daarom behandelingen op maat.

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met Widad Diouri via 0641976430 of stuur een e-mail naar: info@decomfortzone.nl. In ons eerste contact moment bespreken we kort de hulpvraag en kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek. 

Onze aanpak

Onze tarieven zijn transparant en we werken niet met lange behandeltrajecten. Wilt u meer weten over onze aanpak of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 064197630 of info@decomfortzone.nl. Wij helpen u graag verder!

Intake-gesprek

U kunt zich via de website www.decomfortzone.nl of telefonisch aanmelden voor behandeling bij ons. In het eerste contactmoment bespreken we kort de hulpvraag en kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek.

Aanmelden
  villa san remo de bilt

  Locatie

  Onze praktijk is gevestigd in De Bilt, op het volgende adres: Prinsenlaan 2, 3732 GN De Bilt. Dit is een kantoorvilla genaamd ‘Villa San Remo’. Onze praktijk bevindt zich op de eerste verdieping (rechts), en parkeren is gratis. Omgeving: De Prinsenlaan maakt deel uit van het exclusieve Kloosterpark, ten zuiden van de Utrechtseweg. Dit gebied werd na de verkoop van het landgoed Het Klooster gerealiseerd en ontworpen door de bekende tuin- en landschapsarchitect Otto Schulz. Het kantoor is dichtbij de Utrechtseweg (N237), wat zorgt voor een goede ontsluiting naar de A27 en de stad Utrecht. Bereikbaarheid: Het kantoor is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Diverse streekbussen verbinden de locatie met Utrecht Centraal Station (13 minuten reistijd) en het NS-station Bilthoven. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken via de A27, A28 en N237, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

  Adres:

  Prinsenlaan 2
  3732 GN De Bilt

  Telefoonnummer:
  Email:

  info@decomfortzone.nl

  Wil je meer inzicht in negatieve gedachten en gevoelens? Download ons gratis e-book “De Comfortzone” voor waardevolle tips!

  eBook Download

  Download PDF

  Send download link to: